Prinsessa Victoria säteili trendivärissä, prinsessa Sofia luotti klassisempaan tyyliin – kuninkaallisten pukuloistoa gaalassa

Prinsessa Victoria on saapunut Suomeen – MTV seuraa 4:24
Prinsessa Victoria vieraili Suomessa tänä kesänä.

Nobel-palkintogaalaa vietettiin 10. joulukuuta Tukholmassa. 

Nobel-palkintogaalaa ja palkinnon saajia juhlittiin Tukholman kaupungintalolla 10. joulukuuta. Nobel on vuosittain fysiikan, kemian, lääketieteen, kirjallisuuden ja rauhantyön alalla jaettava palkinto.

Ruotsin kuninkaalliset edustivat gaalassa tuttuun tapaan upeissa iltapuvuissa. 

Kuningatar Silvia  nähtiin vaaleanlilan sävyisessä iltapuvussa. Kruununprinsessa Victoria luotti niin ikään lilaan, tosin hiukan kirkkaampaan ja syvempään sävyyn kuin äitinsä. Victorian puku paljasti toisen olkapään, ja toista olkapäätä koristi iso ruusu.

Prinsessa Sofia valitsi ylleen klassisen mustan, tyylikkään iltapuvun. 

Svensk Damtidning -lehti kertoi 7. joulukuuta, että prinsessa Madeleine  ja hänen miehensä Chris O’Neill eivät osallistu tänäkään vuonna Nobel-juhlallisuuksiin. Vuosi 2023 on Madeleinella neljäs ja Chrisille kuudes, kun he eivät ole paikalla. 

Hovin tiedotuspäällikkö Margareta Thorgren kertoi lehdelle vuonna 2022, että Madeleinen ja häneen perheen asuessa Floridassa, Yhdysvalloissa, on matka liian pitkä Ruotsiin matkustamiseen. Näin ollen muut kuninkaalliset hoitavat Nobel-gaalassa edustamisen.

Lue myös:

    Uusimmat