Prinsessa Madeleine sai toisen lapsensa – poika tuli!

Prinsessa synnytti toisen lapsensa maanantai-iltapäivänä.

Madeleine sai pojan maanantaina 15. kesäkuuta kello 14.45 Suomen aikaa Danderydsin sairaalassa Ruotsissa Tukhoman pohjoispuolella.

Hovimarsalkka Svante Lindqvist tiedottaa ilouutisesta Ruotsin hovin sivuilla. Tiedotteen mukaan sekä äiti että lapsi voivat hyvin.

– Prinsessa voi hyvin ja koko perhe on todella onnellinen, hovin tiedotuspäällikkö Margareta Thorgren kommentoi Expressenille.

Prinsessa Madeleinella ja Chris O'Neillilla on ennestään 20. helmikuuta 2014 syntynyt Leonore-tytär, josta tuli nyt isosisko. 

Kello 17 Danderydsin sairaalassa järjestetään lehdistötilaisuus vauvan syntymän tiimoilta. Hovi ei kerro, tuleeko tuore isä Chris olemaan paikalla tilaisuudessa kertomassa vastasyntyneestä pojastaan.

Leonore syntyi New Yorkissa Presbyterian-sairaalassa. Tuolloin Chris asteli median eteen vielä samana päivänä.

Hän esitteli innoissaan Leonoren jalanjälkeä, joka oli painettu hänen käsivarteensa.

Syntynyt poika tulee olemaan Ruotsin kruununperimysjärjestyksessä kuudentena kruununprinsessa Victorian, prinsessa Estellen, prinssi Carl Philipin, äitinsä prinsessa Madeleinen sekä sisarensa prinsessa Leonoren jälkeen.

Perhe asui ennen New Yorkissa, mutta muutti alkuvuodesta takaisin Ruotsiin. Nyt O'Neill on jo siirtänyt kirjansa Iso-Britanniaan, ja perheen on määrä seurata häntä sinne syksyllä.

Prinssi Carl Philip ja prinsessa Sofia menivät naimisiin viime viikon lauantaina. Madeleine edusti vielä tuolloin sekä perjantaina juhlaillallisella että lauantaina hääjuhlassa. 

Lue myös:

    Uusimmat