Ensimmäinen kuva julki! Ruotsin pikkuprinssi sulattaa sydämet

Ruotsin hovin juhlat jatkuvat, sillä prinsessa Madeleine synnytti maanantaina toisen lapsensa.

Prinsessa Madeleinen ja hänen puolisonsa Chris O'Neillin toinen lapsi syntyi maanantaina 15. kesäkuuta kello 15.45 Danderydsin sairaalassa Tukholmassa. Madeleine oli saapunut sairaalaan aamulla kello kuuden ja seitsemän välillä.

Pojan syntymästä tiedotettiin noin tuntia myöhemmin, ja kello 17 sairaalassa järjestettiin tiedotustilaisuus. Tilaisuudessa olivat paikalla lääkäri, kätilö sekä hovin tiedotuspäällikkö Margareta Thorgren, jotka kertoivat synnytyksen sujuneen normaalisti ja sekä äidin että pojan voivan loistavasti.

– Kuningasperheeseen on syntynyt uusi jäsen. Tuoreet vanhemmat ovat onnellisia ja iloitsevat siitä, että kaikki sujui hyvin, hovin edustaja kertoi tiedotustilaisuudessa.

– Uusi tulokas painaa 3 080 grammaa ja on 49 senttimetriä pitkä. Sekä lapsi että äiti voivat hyvin, synnytyslääkäri kommentoi.

Jo tiedotustilaisuudessa luvattiin pojasta julkaista ensimmäinen kuva maanantai-iltana. Kuvaa saatiin kuitenkin odotella tiistaihin saakka, mutta odotus palkittiin alkuillasta, kun pienen prinssin kuva tuli julki.

Expressen kertoo prinssin saaneen jo tänään tiistaina oman henkilötunnuksensa. Hän on Ruotsin kansalainen, ja hänen sukunimensä tulee olemaan äitinsä suvun mukaan Bernadotte.

Prinssin nimi paljastetaan huomenna keskiviikkona kello 18 jälkeen.

Prinsessa Leonoren ensimmäisen kuvan otti hänen isänsä. Helmikuussa 2014 julkaistussa kuvassa vastasyntynyt prinsessa myös niin ikään nukkuu. 

Lue myös

    Uusimmat

    Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

    Olemme päivittäneet MTV Oy:n tietosuojakäytännön. Päivityksen yhteydessä Mediahub Oy:n tietosuojakäytäntö on yhdistetty osaksi MTV:n tietosuojakäytäntöjä. Lue lisätietoja tästä.

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja