Prinsessa Eugenien perheen suuri suru – appiukko menehtyi juuri ennen lapsenlapsensa ristiäisiä

1:49
Prinsessa Eugenie ja Jack Brooksbank avioituivat lokakuussa 2018.

George Brooksbank on poissa.

Prinsessa Eugenien ja hänen aviomiehensä Jack Brooksbankin perhettä kohtasi suuri suru, kun Jackin isä, prinsessan appiukkoGeorge Brooksbank, 72, menehtyi. 

Daily Mailin lähteen mukaan George oli ollut koronaviruksen vuoksi sairaalassa viime vuonna, eikä koskaan toipunut sairaudesta ennalleen. Tarkkaa kuolinsyytä ei ole kuitenkaan kerrottu julkisuuteen.

Georgen terveydentila oli ollut vaakalaudalla koronavirukseen sairastumisesta lähtien. Lähteen mukaan oli ylipäätään ihme, että George selviytyi koronasta oltuaan viisi viikkoa hengityskoneessa viime vuoden huhtikuussa.

Selviytymisensä ansiosta hän ehti kuitenkin todistaa lapsenlapsensa, Brooksbankin perheen esikoisen, August-pojan syntymän.

George Brooksbank teki uransa kirjanpitäjä ja yrityksen johtajana. Hän oli 36 vuotta naimisissa vaimonsa Nicolan kanssa. Pariskunta asui sekä Wandsworthissa Etelä-Lontoossa ja Bordeaux'ssa Ranskassa.

Suru-uutinen Brooksbankin menehtymisestä tuli tietoon Augustin ristiäisten alla. Perhe kuitenkin päätti, ettei juhlia peruta. 

Helmikuussa syntynyt August on prinsessa Eugenien ja Jack Brooksbankin ensimmäinen lapsi. Lisäksi hän on skandaalin keskellä rypevän prinssi Andrew'n ensimmäinen lapsenlapsi. Hän on myös kuningattaren yhdeksäs lapsenlapsenlapsi ja kruununperimysjärjestyksessä on sijalla 13.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja