Prinsessa Eugenie harvinaisessa kuvassa kuopuksensa kanssa

Prinsessa Eugenien nuorempi poika Ernest on esiintynyt vain kerran aikaisemin äitinsä Instagramissa.

Ison-Britannian prinsessa Eugenien ja hänen puolisonsa Jack Brooksbankin toinen lapsi Ernest syntyi toukokuussa 2023. Prinsessa julkaisi syntymäpäivänään 23. maaliskuuta Instagram-tilillään harvinaisen kuvan pian 1-vuotispäiväänsä viettävän kuopuksensa kanssa.

Äidin ja pojan herttaisessa yhteiskuvassa Eugenie nostaa harmaisiin puettua Ernest-poikaansa. 

– Kaikkein paras lahja ovat poikani, joten tänä syntymäpäivänä juhlistan perhettäni ja rakkaitani, Eugenie kirjoittaa julkaisun yhteydessä.

Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen tästä.

Ernest-poika on esiintynyt Eugenien Instagramissa vain kerran aikaisemmin. Tuolloin prinsessa kertoi Ernestin syntymästä suloisella kuvaparilla.

– Jack ja minä halusimme kertoa, että saimme pienen poikamme Ernest George Ronnie Brooksbankin 30. toukokuuta 2023 kello 8.49 painaen 3,2 kiloa, hän kirjoitti toukokuussa 2023 julkaisemassaan postauksessa.

Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen tästä. Voit selata kuvia painamalla nuolikuvakkeesta.

Prinsessa Eugeniella ja Jack Brooksbankilla on Ernestin lisäksi helmikuussa 2021 syntynyt poika August. Eugenie ja Brooksbank ovat pitäneet yhtä vuodesta 2011, ja heidän häitään tanssittiin vuonna 2018.

Prinsessa Eugenie on kuningas Charlesin pikkuveljen prinssi Andrew'n ja herttutar Sarah Fergusonin  nuorin lapsi. Eugenie nähdään usein kuninkaallisten rinnalla edustamassa merkittävien juhlapäivien aikana, mutta statuksestaan huolimatta prinsessa ei kuitenkaan tee kuninkaallisten töitä.

Lue myös:

    Uusimmat