Prinsessa Dianasta tuli melkein elokuvatähti – tarjottiin roolia menestyselokuvan jatko-osassa

Prinsessa Dianan kuolemasta 20 vuotta 1:50
Vuonna 2017 prinsessa Dianan kuolemasta tuli kuluneeksi 20 vuotta.

Prinsessa Diana oli kiinnostunut Bodyguard-elokuvan jatko-osassa näyttelemisestä.

Näyttelijä Kevin Costner paljastaa, että prinsessa Diana oli kiinnostunut näyttelemään Bodyguard-elokuvan jatko-osassa. Diana oli saanut tarjouksen, jonka hyväksymistä harkitsi vain hieman ennen kuolemaansa vuonna 1997.

Costnerin mukaan studio piti kovasti ideasta tehdä Bodyguard 2 prinsessa Dianan kanssa samalla tavalla kuin alkuperäinen elokuva Whitney Houstonin kanssa.

Keskusteluja johti entinen Yorkin herttuatar Sarah Ferguson, joka Costnerin mukaan kannatti ideaa.

– Kunnioitan Sarahia aina, koska hän käynnisti keskustelut minun ja Dianan välillä. Hän järjesti sen, Costner sanoo.

Costner tähditti vuonna 1992 ilmestynyttä Bodyguard-elokuvaa yhdessä laulaja Whitney Houstonin kanssa. Hän kertoo käyneensä ainakin yhden puhelinkeskustelun prinsessa Dianan kanssa jatko-osaan liittyen.

– Muistan, että hän oli uskomattoman suloinen puhelimessa. Hän kysyi, olisiko meillä elokuvassa suutelukohtaus. Hän oli hermostunut, koska hänen elämänsä oli hyvin hallittua. Kerroin, että kyllä siinä on vähän sellaistakin, mutta saamme sen toimimaan.

Costner on aiemmin kertonut, että vaikkei Dianalla ollut lainkaan kokemusta Hollywoodista, hän oli innokas ottamaan haasteen vastaan.

– Hän halusi, että kirjoitan sen hänelle. Sanoin, että räätälöin roolin hänelle, jos hän on kiinnostunut, ja hän kertoi olevansa.

Lähteet: Yahoo, Fox News

Lue myös:

    Uusimmat