Prinsessa Dianan veljentyttö ravistelee kuningaskuntaa – poseeraa rohkeissa kuvissa

Edesmenneen prinsessa Dianan veljen Charlesin tytär on saanut hovin kiehumaan poseeraamalla paljastavissa asuissa seurapiirilehdessä. 

Kuvankaunis Lady Kitty Spencer on aiheuttanut kuohuntaa Britannian aristokraattien keskuudessa, kertoo Page Six -lehti.

Lady Kitty on prinsessa Dianan veljen, Charles Spencerin, vanhin tytär. Närkästystä alkoi syntyä, kun 24-vuotias kaunotar poseerasi Tatler-lehden kansikuvassa ja artikkelissa vähäpukeisena. Lisäksi hän jakaa mieluusti bikinikuvia lähes 15 000 seuraajalleen Instagram-tilillään. 

Jos kuva ei näy, katso se täältä

Hänen isänsä DailyMailin mukaan ollut raivoissaan vanhimman tyttärensä huomionhakuisuudesta ja lähteen mukaan isä ja tytär riitelivät aiheesta voimakkain sanankääntein. 

Lady Kittyä syytetään huomionhakuisuudesta ja julkisuuteen kipuamisesta. Hänen ystäväpiiriinsä kuuluu niin muotimaailman väkeä kuin tosi-tv-tähtiäkin ja hänen kerrotaan viihtyvän hyvin Lontoon yöelämässä. 

Jos kuvat eiväy näy, klikkaa tästä ja tästä

Prinssi Harryn ja prinssi Williamin serkku ei arkaillut poseeratessaan Tatlerin sivuilla, sillä kuvien mekoissa on melkoisen avoimet kaula-aukot. Hän myös hymyilee pienissä bikineissä useissa kuvissa Instagram-tilillään. 


Jos kuvat eivät näy, katso ne tästä ja tästä

Lady Kittyn hemaiseva ulkonäkö huomattiin ensimmäisen kerran hänen osallistuessa serkkunsa Williamin ja herttuatar Catherinen hähin vuonna 2011. DailyMail kehuu Kittyn muistuttavan prinsessa Dianaa sinisine silmineen ja vaaleine hiuksineen. 

Lue myös:

    Uusimmat