Prinsessa Charlotte muistuttaa yhä enemmän herttuatar Catherinea – äiti ja tytär ihastuttivat samanvärisissä mekoissa

Kuninkaalliset sädehtivät No Time to Die -elokuvan ensi-illan punaisella matolla 0:59
Herttuatar Catherine tunnetaan tyyli-ikonina - näin hän sädehti No Time to Die -elokuvan ensi-illassa.

Äiti ja tytär sonustautuivat pääsiäisenä samanvärisisiin asuihin.

Herttuatar Catherine, 40, ja hänen tyttärensä prinsessa Charlotte, 6, ihastuttivat viikonloppuna, kun he sonustautuivat samankaltaisiin asuihin pääsiäissunnuntain jumalanpalvelukseen. Äidin ja tyttären lisäksi mukana olivat prinssi William, 39, sekä Charloten isoveli prinssi George, 8.

Kyseessä oli herttuaparin lasten ensimmäinen esiintyminen vuotuisessa tapahtumassa. Perheen kuopusta prinssi Louisia, 3, ei tapahtumassa nähty. Jumalanpalvelus järjestettiin Pyhän Georgen kappelissa Windsorin linnassa.

Kate ja Charlotte luottivat asuvalinnassaan hempeän siniseen. Herttuattarella oli mittatilaustyönä valmistettu polvipituinen Emilia Wickstead -takkimekko. Kyseessä ei ollut suinkaan ensimmäinen kerta, kun Katen yllä nähtiin kyseinen mekko. Vuonna 2017 hän pukeutui Luxemburgin vierailullaan samaan mekkoon, jonka hän tuolloin yhdisti Emmy Londonin siniharmaisiin mokkaisiin ja teräväkärkisiin kenkiin. 

Charlotte oli pukeutunut siniseen kukkaiseen Rachel Rileyn mekkoon, jota peitti tummansininen Il Porticciolo -neuletakki. Asun täydensivät  vaaleansiniset sukkahousut ja mustat kengät.

Kate ja William ovat osallistuneet muutamia poikkeuksia lukuunottamatta kyseiseen jumalanpalvelukseen vuosittain. Vuonna 2016 William oli messun aikaan vierailulla Keniassa. Toinen poikkeuks nähtiin vuonna 2016, kun perhe juhlisti messua Australiasta käsin. 

Lähde: E!News



Lue myös:

    Uusimmat