Prinsessa Catherine muistelee, mitä kuningatar Elisabet rakasti joulussa

Kuninkaalliset sädehtivät No Time to Die -elokuvan ensi-illan punaisella matolla 0:59
Prinsessa Catherine sädehti muiden kuninkaallisten rinnalla No Time to Die -elokuvan ensi-illan punaisella matolla.

Prinsessa Catherine emännöi tänä vuonna toista kertaa joululaulukonserttia.

Prinsessa Catherine intoutui muistelemaan kuningatar Elisabetin  joulunviettoa videolla, joka näytettiin hänen emännöimänsä ja myöhemmin televisiossa näytettävän joululaulukonsertin ja jumalanpalveluksen alussa. Joulu oli erityistä aikaa Elisabetille ja hänen perheelleen.

– Hänen Majesteettinsa piti joulua lähellä sydäntään, koska se toi ihmiset yhteen ja muistuttaa meitä uskon, ystävyyden ja perheen tärkeydestä sekä empatian ja myötätunnon osoittamisesta, Catherine sanoo videolla.

Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen tästä.

Video on tehty valmistelujen aikana päivää ennen Westminster Abbeyn jumalanpalvelusta, joka pidettiin 15. joulukuuta. Tämä oli toinen vuosi, kun Catherine emännöi juhlaa kiittääkseen ihmisiä heidän palveluksistaan ​​viimeisen vuoden aikana. Se esitetään 24. joulukuuta Together at Christmas -lähetyksen aikana, jonka kertoja on näyttelijä Catherine Zeta-Jones.

Catherine muisteli viime vuoden vastaavaa tapahtumaa.

– Viime vuoden tapahtuma muistutti minua siitä, mistä pidän eniten joulussa: ihmisten kokoontumista, juhlimista ja erityisten hetkien kokemista samalla, kun mietin kulunutta vuotta, Catherine tiivisti.

Catherine korosti Elisabetin jättämää perintöä, joka on inspiroinut monia ihmisiä. Westminster Abbeyyn kutsuttiin satoja innostavia ihmisiä.

– He ovat niitä, jotka esittelevät ihmisten yhdistymisen voimaa ja yhteisöllisiä arvoja, mikä antaa meille mahdollisuuden jatkaa Hänen Majesteettinsa perinnettä tunnustaa ja kiittää niitä, jotka ovat menneet todella pitkälle tukeakseen muita, Catherine sanoi.

Catherine toi esiin ihmiset, jotka ovat keskuudestamme jo poistuneet.

– Vaikka joulu tuntuu tänä vuonna hyvin erilaiselta, voimme silti muistaa yhteiset muistot ja perinteet. Ota aikaa hidastaaksesi ja juhliaksesi perheen ja ystävien kanssa kaikkea ihanaa, mikä tekee joulusta niin erityisen, Catherine kehotti.

Tapahtuma sisälsi monia kunnianosoituksia Elisabetille, kuten Karhuherra Paddington -koristeet joulukuusissa ja prinssi Williamin lukemat otteet isoäitinsä vuoden 2012 joulupuheesta. Ennen konserttia Catherine myös istutti kirsikkapuun Westminster Abbeyn Dean’s Yardiin kuningattaren muistoksi. Konsertissa esiintyi myös ukrainalainen Pyhän Marian kuoro, laulaja Craig David sekä duettoparina Alfie Boe ja Spice Girlsistä tunnetuksi tullut Melanie C.

Lähde: People

Lue myös:

    Uusimmat