Presidentti Niinistö teki virtuaalivierailun HUSiin – kiittää ja kehuu vuolaasti hoitajia: "Tulee sellainen olo, te olette nyt saaneet kiinni siitä pirulaisesta"

2:23
Erikoishaastattelussa presidentti Niinistö.

Tasavallan presidentti Sauli Niinistö teki tänään virtuaalivierailun Helsingin ja Uudenmaan sairaanhoitopiiriin.

Tilaisuuden aikana presidentti oli videoyhteyksissä useisiin HUSin osastoihin. Osastoilla henkilökunta kertoi hänelle työstään ja havainnoistaan koronapandemian aikana.

Presidentti Niinistö kiitti HUS:n henkilökuntaa sekä terveydenhuollon ammattilaisia ympäri Suomen heidän toiminnastaan koronapandemian aikana.

– Se on jättänyt hyvin vakuuttavan tunteen meille kaikille. Juuri sellainen luottamuksen tunne on äärettömän tärkeää ihmisten keskuudessa. Että tietää, että johonkin voi luottaa. Ja terveydenhoitojärjestelmämme kokonaisuudessaan on antanut erinomaisen vastauksen.

Presidentti Niinistö totesi henkilökunnalle, että hänen kuulemansa henkilökunnan suhtautumisesta koronavirustilanteeseen on ollut lohdullista.

– Tulee sellainen olo, te olette nyt saaneet kiinni siitä pirulaisesta, joka aiemmin leijaili tuntemattomana. Se on lohdullista kuulla. Minä kovasti kannustan teitä jaksamaan ja ennen kaikkea totean, että teidän otteenne on hyvin vaikuttava. Minulla on nyt sellainen tunne, että meitä parannetaan intohimoisesti – kiitos teille siitä.

Lue myös

    Uusimmat

    Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja