Pöyhöselläkin ulosottosotkuja: Jättivelat!

Pikajuoksija Markus Pöyhöseltä karhutaan yli 10 000 euroa ulosoton kautta. Hänen ex-kihlattunsa Sofia Sidan ulosottosotkut ovat olleet myös otsikoissa viime päivinä.

Helsingin ulosottoviranomaisten asiakirjoista selviää, että Markukselta karhutaan yhteensä 12 371 euroa. Ulosottorekisteristä näkyy, että mies on maksanut osan rästeistään mallikkaasti vaikka maksettavaa onkin vielä jäljellä reilusti.

Markuksen jättivelka koostuu lähinnä miehen maksamatta jättämistä veroista. Uudenmaanverovirasto karhuaa Markukselta arvonlisäveroja 413 euron, ennakkoveroja 1 446 euron ja jäännösveroja 10 511 euron edestä.

Markus on vaitonainen raha-asioistaan, mutta haluaa korostaa tilanteen olevan hallinnassa.

– Nämä ovat henkilökohtaisia asioitani, enkä haluaisi kauheasti kommentoida niitä. Sen verran voin sanoa, että tilanne on hallinnassa. Aion tietysti maksaa kaikki velkani asianmukaisesti, Markus sanoo Viihdeuutisille.

– Talousasiat pääsivät retuperälle alkuvuonna, kun elämäntilanteeni oli hankala. Nyt tilanne on valoisampi ja asiat ovat hoidossa, ystävällinen Markus tyytyy toteamaan.

Laulaja Sofia Sidan ulosottosotkua on käsitelty niin Hymy-lehdessä kuin Ilta-Sanomissakin. Neitokaiselta karhutaan yli 3 000 euron edestä maksamattomia julkisenliikenteen tarkastusmaksuja sekä tv-lupa- että terveyskeskusmaksuja.

(MTV3)

Lue myös:

    Uusimmat