Mainos

Povipommi inhoaa valtavia rintojaan

Heidi Montag tahtoo eroon elämää vaikeuttavista rinnoistaan. G-kupin silikoni-implantit aiheuttavat jatkuvaa kipua ja hänen on vaikea tehdä jopa arkisia asioita.

Hills-sarjasta julkisuuteen noussut Heidi Montag tahtoo pienemmät rinnat. Hän on kyllästynyt jatkuviin kipuihin, jotka aiheutuvat viime vuonna tehdystä rintojen suurennusleikkauksesta. Hänen kehonsa ei ole vieläkään tottunut ylimääräiseen täytteeseen. Edes kipulääkkeet eivät ole auttaneet tähden kärsimyksiin.

Valtavat rinnat vaikeuttavat tähden elämää. Hän ei muun muassa pysty kuntoilemaan lainkaan ja joutuu teettämään paitansa, jotta rinnat mahtuvat niihin. Tähti suree, ettei pysty elämään tavallista elämää ja tekemään tavallisia asioita rintojen takia.

Montag aikoo pienentää nykyiset G-kupin rintansa D- tai DD-kuppikokoon. Montag korjautti viime marraskuussa rintojen lisäksi muun muassa poskensa ja nenänsä. Tähden ulkonäkö muuttui leikkausten takia paljon.

Montagin saaminen samannäköiseksi kuin ennen leikkauksia voi olla vaikeaa, sillä hänen plastiikkakirurginsa Frank Ryan menehtyi auto-onnettomuudessa. Vain hän tietää yksityiskohdat siitä, mitä ja miten tähdelle on tehty.

– Tunnen olevani vankina omassa kehossani, Montag myönsi US Magazinelle.

Tähti etsii parhaillaan plastiikkakirurgia Etelä-Amerikasta. Hän haluaisi muuttaa Costa Ricaan karkuun Hollywoodin hektistä elämää ja jatkuvaa julkisuutta.

– Haluan päästä pois. Minulla ei ole täällä mitään: ei perhettä eikä ystäviä, Montag harmittelee.

MTV3/Helmi

Lähde: Daily Mail

Kuva: Wireimage/AOP

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.