Potkonen iski jälleen turnausvoittoon

Nyrkkeilijä Mira Potkonen iski turnausvoittoon 60-kiloisten sarjassa  69. kansainvälisessä Strandja -turnauksessa Bulgariassa. Turnausvoitto on jo Potkosen toinen tänä vuonna.

Potkonen kukisti loppuottelussa Brasilian Beatriz Ferreiran. Brassi-iskijä aloitti ottelun terävästi, eikä antanut Potkoselle mahdollisuutta noudattaa omaa taktiikkaansa.

- Oli vähän tahmeaa, eikä kulkenut toivotusti. Onneksi erätauolla saatiin hommaan muutos, Potkonen kommentoi tiedotteessa.

Potkonen paransi ottelun edetessä otteitaan ja pääsi iskemään tarvitut lyönnit Ferreiran suojauksen läpi.

- Ei parasta nyrkkeilyä tänään, mutta Mira sai puristettua itsestään riittävästi, jotta voitto irtosi. Ottelu oli erinomainen osoitus siitä, että huonon avauserän jälkeen pystytään kääntämään tilanne. Se kysyy henkistä vahvuutta ja sitä Miralta löytyi tänään, siihen olen tyytyväinen, valmentaja Maarit Teuronen kommentoi ottelua.

Potkosen turnausvoitto irtosi neljällä ottelulla ja voittoputki venyi nyt jo huikeasti 33 ottelun mittaiseksi. Suomalainen iski nyt uransa toisen voiton Strandja-turnauksessa. Edellinen voitto on vuodelta 2015.

Lähde: Mira Potkosen tiedote. 

Lue myös:

    Uusimmat