Mainos

Valtakunnansovittelija: Postin työnseisaus jatkumassa ensi kuussa

Posti- ja logistiikka-alan unionin (PAU) uusimman ilmoituksen mukaan Postin työnseisaus jatkuu 9. joulukuuta, kertoo valtakunnansovittelija Minna Helle Twitterissä.

 PAUn ilmoituksen mukaan työnseisaus jatkuu postinumeroalueilla 11-19 eli Hämeenlinnassa ja Lahdessa. Lisäksi työnseisaus jatkuu Postin runkokuljetuksessa.  
Suomen Lentoemäntä- ja stuerttiyhdistys (SLSY) on ilmoittanut tänään tukevansa Posti- ja logistiikka-alan unionin (PAU) työtaistelutoimia. Yhdistys on jättänyt valtakunnansovittelijalle ilmoituksen kaikkia jäseniään koskevasta ylityökiellosta.   
Kielto tulee voimaan maanantaina, ja se on voimassa perjantaihin asti. Lentoemäntien ja stuerttien yhdistys kertoo, että se yhdistys on valmis jatkamaan ylityönkieltoa tarpeen vaatiessa. Lisäksi sillä on valmius ryhtyä myös muihin tukitoimiin.   
Auto- ja kuljetusalan työntekijäliitto AKT on puolestaan kertonut laajentavansa tukitoimiaan. Ensi viikon tiistaista lähtien AKT:n ahtaajat eivät toimita eivätkä hae huolinta-alan varastoterminaali- ja satamatyöntekijöiden työehtosopimusta noudattavien terminaalien tulevia tai lähteviä lasteja Suomen satamissa.  


Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.