Possessa nähtiin hervoton tulkinta Rikospaikka-ohjelmasta – nyt näyttelijät kohtasivat toimittajakaksikon: "Melkein voisitte mennä toistenne passeilla"

6:48
Posse teki hulvattoman parodian Jarkko Sipilästä ja Pekka Lehtisestä – näin Rikospaikan kaksikko reagoi

– Melkein voisitte mennä toistenne passilla, Instagramissa todetaan kuvaan, jossa sketsihahmot ja niiden aidot versiot poseeraavat siistissä rivissä. 

Possen viime kaudella nähtiin hervoton parodia Rikospaikka-ohjelman rikostoimittajakaksikko Jarkko Sipilästäja Pekka Lehtisestä. Kaksikkoa näytteli sketsissä Aku Hirviniemi ja Kalle Lamberg.

Miten rikostoimittajakaksikko reagoi sketsiin? Katso yltä videolta!

Rikostoimittajat selvittivät sketsissä muun muassa "Maikkarilla toimivan itsensäpaljastelijaringin toimintaa" sekä Vinkkimiesten sijaan parodiassa nähtiin "Hinkkimiesten" osuus. 

Nyt hitiksi noussut sketsi saa nähtävästi jatkoa. Hirviniemi julkaisi Instagram-tilillään Pöllölaakson pihalta kuvan, jossa on pukeutuneena Lambergin kanssa Rikospaikka-ohjelman tähdiksi. Monien yllätykseksi myös Sipilä ja Lehtinen poseeraavat heidän vieressään.

– Tässähän on kyseessä ihan klassinen KILIKALIKEIKKA! Kyllä! He ovat täällä jälleen! Kuka on odottanut Rötöspaikan ja Hinkkimiehien paluuta? Hirviniemi kirjoittaa kuvansa yhteyteen.

Jos et näe kuvaa, voit katsoa sen tästä

Fanit ovat sangen innostuneita nelikon kohtaamisesta ja tulevasta sketsistä. 

– JES KAIKKIEN AIKOJEN PARAS JA AIDOIN SKETSI, MÄ OON NIIN ODOTTANU TÄTÄ! aku niiiiin look-a-like ja se kähee ääni. Ne pilalle menneet repeilyt sit kans jonnekki, fani hehkuttaa. 

– Piti hetken oikein katsoa että kuka kukin, seuraaja toteaa hämmentyneenä. 

Myös Lamberg julkaisi vastaavan kuvan Instagram-tilillään

– Melkein voisitte mennä toistenne passeilla, kommenteissä höristään. 

3:12

Katso Possen hulvaton tulkinta MTV:n tunnetuista televisiokasvoista!

Posse mtv-palvelussa ja MTV3-kanavalla perjantaisin kello 20.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja