Porvoolaiskoulussa riehunutta miestä epäillään ainakin yhdestä pahoinpitelystä – poliisi kehuu henkilökunnan toimintaa: "Koulu toimi tässä hyvin ja ripeästi"

Poliisi otti pian tapahtuneen jälkeen kiinni miehen, jota epäillään alustavien tietojen mukaan aikankin yhdestä pahoinpitelystä. Poliisi vahvisti keskiviikkona, että kouluun tunkeutunut mies oli pahoinpidellyt koulun rehtoria. 

Itä-Uudenmaan poliisilaitoksen mukaan koulun lähettyvillä pahoinpideltiin myös yhtä koulumatkalla ollutta oppilasta koulun ulkopuolella. Poliisi yrittää selvittää, liittyvätkö kyseiset tapaukset toisiinsa.

– Poliisi pystyy vahvistamaan tutkinnan tässä vaiheessa, että epäilty tekijä on koulun ulkopuolinen henkilö, ja hän poistui paikalta pahoinpitelyn jälkeen. Tilanne koulussa oli suhteellisen nopeasti ohi ja poliisi otti kiinni epäillyn pahoinpitelijän Porvoon vanhan kaupungin alueella, kertoo rikoskomisario Heidi Niemi Itä-Uudenmaan poliisilaitokselta.

Niemen mukaan poliisi on ollut tapahtuman tiimoilta yhteydessä myös Porvoon kaupunkiin. Koulun rehtori tiedotti Pääskytien koulun oppilaita ja heidän vanhempiaan tapahtuneesta poliisin ohjeiden mukaisesti.

– Koulu toimi tässä hyvin ja ripeästi, Niemi kehuu.

Tapauksen tutkinta on poliisissa tällä hetkellä siinä vaiheessa, ettei siitä voida kertoa enempää. Tapauksesta tiedotetaan lisää tutkinnan edetessä.

Lue myös:

    Uusimmat