Portugalissa kriisitunnelma ennen EM-kisoja – "Pidän tästä negatiivisuudesta"

Portugali hävisi taas – Kroatia vei voiton EM-lämmittelyssä 4:47
Katso: Portugali hävisi taas – Kroatia vei voiton lauantain EM-lämmittelyssä.

Bruno Fernandes on antanut terävän vastauksen kriitikoille, jotka odottavat Portugalilta menestystä perjantaina alkavissa EM-kisoissa.

Portugalin joukkue on joutunut kritiikkivyöryn kohteeksi. Se kärsi 1–2-tappion Kroatialle viime viikonloppuna, mitä ennen se hävisi ystävyysottelussa Slovenialle.

– En halua kenenkään luulevan, että tulimme tähän pisteeseen ajatellen, että kaikki oli tehty ja ettei ollut mitään parannettavaa, keskikenttäpelaaja Fernandes kertoi toimittajille maanantaina.

Vaikka Portugali voitti kaikki 10 karsintaotteluaan, ja päihitti Suomen viime viikolla 4–2-lukemin, on työtä vielä tehtävänä.

– Aina on parannettavaa. Rehellisesti sanottuna, minä vähän jopa pidän tästä negatiivisuudesta maajoukkueen ympärillä. “Joukkue ei ole enää yhtä hyvä,” “Se ei ole vieläkään sitä, mitä haluamme”, Fernandes siteeraa.

– Pidän siitä, koska se kertoo ihmisten odottavan meiltä paljon ja maajoukkueelta enemmän. Meillä on laatua saada enemmän aikaan. Me tiedämme sen, meillä on kunnianhimoa, ja haluamme tehdä enemmän ja paremmin.

Portugali kohtaa viimeisessä, tiistai-iltana pelattavassa lämmittelyottelussaan Irlannin.

EM-lopputurnauksensa se avaa viikon päästä Tshekkiä vastaan, ennen kuin se kohtaa Turkin ja Georgian.

Lue myös:

    Uusimmat