Porschelta Panameran farmarikonsepti Pariisin autonäyttelyssä

Porsche on aikeissa esitellä Panameran farmariversion syyskuussa Pariisin autonäyttelyssä. Kaupoissa autoa ei kuitenkaan nähtäne ennen vuotta 2016.

Sporttinen farmarikonsepti on luotu asiakkailta saamansa palautteen perusteella, sillä Porschelta on toivottu tavaratilaltaan suurempaa Panameraa. Mallin siirtyminen tuotantoon riippuu ennakkotietojen mukaan konseptin herättämästä mielenkiinnosta.

Pariisissa esiteltävän mallin odotetaan olevan hyvin lähellä mahdollista tuotantoversiota. Farmari-Panamera kilpailisi markkinoilla esimerkiksi niin ikään Pariisissa nähtävän Mercedes-Benzin CLS Shooting Brake -coupéfarkun kanssa.

Seuraavan sukupolven Panamerat tulevat jakamaan sisuskalunsa eri Bentley-mallien kanssa. Esimerkiksi Panameroista tuttu turboahdettu vapaasti hengittävä 4,8-litrainen V8-moottori on vaihtumassa Bentleyssä ja Audeissa hiljattain esiteltyyn 4,0-litraiseen V8-kaksoisturboon.

Farmarimallin lisäksi Panamera-malliston jatkeeksi on suunnitteilla kaksioviset coupé- ja cabriolet-mallit. Ne tulevat jakamaan rakenteensa uusien Bentley Continentalin GT- ja GTC-mallien kanssa.

Autocar / Teknari

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja