Mainos

Popeda-nokkamies Pate Mustajärvi halusi nuorempana julkisuuteen – "Nyt se on kääntynyt toisinpäin"

Suomirockin konkariyhtyeen laulaja Pate Mustajärvi nähdään tänään illalla Peter Nymanin vieraana MTV3-kanavalla. Mustajärvi kritisoi haastattelussa nykyistä selfie-kulttuuria ja sanoo halunneensa nuorempana julkisuutta. Nyt hän haluaisi pois sieltä.

Viime vuonna 40-vuotista olemassaoloaan juhlineen Popeda-yhtyeen laulaja Pauli "Pate" Mustajärvi, 61, nähdään tänään illalla Peter Nymanin vieraana Peter Nyman -ohjelmassa.

Maaliskuussa ensimmäiselle soolokiertueelleen viiteen vuoteen lähtevä Mustajärvi puhuu haastattelussa muun muassa suhteestaan julkisuuteen.

– Nuorena teki kaikkensa päästäkseen julkisuuteen. Nyt se on kääntynyt toisinpäin: sitä yrittää olla mahdollisimman matalalla profiililla silloin, kun ei ole töissä eli keikalla, Mustajärvi toteaa.

Mustajärvi tunnistetaan joka puolella Suomea.

– Olen ehkä "grumpy old man", mutta kyllähän se jatkuva selfieiden ottaminen välillä riepoo. Varsinkin silloin, kun on läheisten kanssa syömässä, teatterissa, jääkiekkomatsissa tai missä vaan. Sitä vaan tullaan siihen väliin, tönäistään muut pois ja ollaan, että "nyt otetaan kuva", Mustajärvi sanoo.

– Se on joskus vaikeaa sietää. Jos on vapaa lauantai, niin ei tule mieleen ehdottaa rouvalle, että lähdetäänpä yökerhoon.

Laulaja toteaa myös, että asian kanssa on oppinut pärjäämään.

– Eivät ihmiset sitä suinkaan pahuuttaan tee. Sitä pitää miettiä, että koska liikkuu ja missä. Pitää myös muistaa, että itsehän olen tämän valinnut. Sen kanssa on eletty ja eletään edelleen, Mustajärvi toteaa.

Peter Nyman tiistaina MTV3-kanavalla kello 22.35.

1:48

Lisää aiheesta
  Mainos
  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

  Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja