Mainos

Poliisi etsii aggressiivisesti käyttäytynyttä parrakasta ja mahdollisesti kaljua miespyöräilijää Helsingissä – törmäsi naiseen ja pakeni paikalta, uhri sairaalahoitoon

Polkupyöräilijä törmäsi jalan liikkuneeseen noin 30-vuotiaaseen naiseen Helsingin Veräjämäessä keskiviikkona, tiedottaa poliisi.

Onnettomuus tapahtui noin kello 16, Otto Brandtin tieltä Maaherrantielle, bussilinjan 550 pysäkille nousevalla kevyenliikenteenväylällä.

Pyöräilijä poistui paikalta, ja hänen henkilöllisyytensä ei toistaiseksi ole tiedossa. Poliisi pyytää havaintoja tapahtuneesta.

– Tutkimme tapahtunutta liikenneturvallisuuden vaarantamisena ja vammantuottamuksena. Polkupyörän alle jäänyt nainen on edelleen sairaalahoidossa, kertoo rikoskomisario Sampo Suomala poliisin tiedotteessa.

Todistaja: Aggressiivinen ja vaikutti päihtyneeltä

Naista auttamaan tulleen henkilön mukaan mies käyttäytyi aggressiivisesti ja vaikutti päihtyneeltä. Mies oli todistajan arvion mukaan noin 30–40-vuotias, yli 180 senttimetriä pitkä ja ruumiinrakenteeltaan lihaksikas.

Mies oli liikkeellä valkoisella, uudehkolla naisten polkupyörällä. Hänellä oli tuuhea ja pitkä leukaparta, ja hän on mahdollisesti kalju. Mies oli pukeutunut siniseen t-paitaan ja housuihin. Päässään hänellä oli tumma lippalakki suoralla lipalla ja kaulassaan pitkäketjuinen hopeakoru. Pyöräilijä poistui Otto Brandtin tien suuntaan.

Havainnot tapahtuneesta ja pyöräilijästä voi ilmoittaa poliisille numeroon 0295 417 931 tai sähköpostitse osoitteeseen analyysi.helsinki@poliisi.fi.

Lisää aiheesta
  Mainos
  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

  Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja