Poliisipomo lupaa, että poliiseja ampuneet tekijät tullaan saamaan kiinni ja saattamaan vastuuseen: "Poliisiin kohdistunut raaka väkivalta on äärettömän vakava asia"

1:12

Kahta poliisia ammuttiin viime yönä virkatehtävän yhteydessä Porvoossa. Poliisin mukaan tekijät ovat yhä karkuteillä ja etsinnät ovat yhä käynnissä.

Poliisi kertoi MTV Uutisille, ettei alueella ole vaaraa sivullisille.

Itä-Uudenmaan poliisin valvonta-ja hälytystoimintasektorin johtaja Jussi Huhtela lupaa Twitterissä, että tekijät saadaan kiinni ja saatetaan vastuuseen. Itä-Uudenmaan poliisilaitos, jonka alueella tapaus sattui, on jakanut tviitin.

– Kahteen sektorimme poliisiin kohdistunut raaka väkivalta on äärettömän vakava asia. Kävimme esimieheni [Ari Karvosen] kanssa sairaalassa. Poliisi tulee löytämään tekijät sekä saattamaan heidän vastuuseen teostaan, Huhtela kirjoitti.

Poliisit saivat ampumisista vammoja, jotka vaativat sairaalahoitoa. Poliisiylijohtaja Kolehmainen kuvaili aamulla Ylelle haavoittuneiden poliisien tilan olevan vakaa.

Poliisi pitää tapauksesta tiedotustilaisuuden tänään kello viideltä, ja se näytetään suorana MTV Uutisten verkkosivuilla sekä MTV-mobiilipalvelussa.

Lisää aiheesta

    Uusimmat

    Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

    Olemme päivittäneet MTV Oy:n tietosuojakäytännön. Päivityksen yhteydessä Mediahub Oy:n tietosuojakäytäntö on yhdistetty osaksi MTV:n tietosuojakäytäntöjä. Lue lisätietoja tästä.

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja