MTV paikalla: Verinen porraskäytävä aiheutti Sipoossa suuren poliisioperaation – Tapaukseen liittyy kuollut henkilö

Sipoon Söderkullassa on ollut käynnissä suuri poliisi- ja pelastusoperaatio.

Rikoskomisario Simo Kauppinen Itä-Uudenmaan poliisilaitokselta vahvisti MTV Uutisille, että operaatio on ollut käynnissä Sipoon Söderkullassa Graniittitiellä. Operaatio kohdistui kerrostaloon ja sen piha-alueelle. 

Poliisi on vahvistanut STT:lle, että tapaukseen liittyy kuollut henkilö, mutta ei halua sanoa, liittyykö asiaan henkirikosta.

Sipoossa paikan päällä olevan MTV Uutisten toimittajan Heidi Asplundin mukaan operaatio vaikutti puolen päivän maissa olevan jo suurimmilta osin ohi, sillä osoitteessa oli enää yksi poliisin partioauto. 

– Sen verran olen kuullut, että paikalla on ollut ainakin kuusi poliisiautoa ja murharyhmä. Inhimillisestä tragediasta ovat naapurit puhuneet, hän kertoi.

MTV Uutisten tietojen mukaan alkutilanne paikalla oli epäselvä, minkä vuoksi poliisi varustautui useilla hälytysajoneuvoilla. 

Operaatiossa on ollut mukana useita yksiköitä.​​​​​​​ Iltalehden mukaan paikalla oli jopa pelastushelikopteri. 

Paikalla olleen Iltalehden silminnäkijän mukaan kerrostalon rapussa on lammikoittain verta useassa kerroksessa ja talon hississä. Silminnäkijän mukaan poliisi tutki parkkipaikalla myös käsiasetta muistuttavaa esinettä.

Itä-Uudenmaan poliisilaitos ei kommentoinut MTV Uutisille yksityiskohtia operaatiosta sen ollessa vielä käynnissä. Kauppisen mukaan operaatiosta ei ole aiheutunut eikä aiheudu sivullisille vaaraa.

Poliisin mukaan tapauksesta tiedotetaan huomenna lisää.

Oikaisu: Toisin kuin videolla alunperin sanottiin, poliisi tiedottaa asiasta huomenna puolilta päivin, ei tältä näkymin kuitenkaan järjestä tiedotustilaisuutta tapahtuneesta.

​​​​​​​

 

Lue myös:

    Uusimmat