Poliisin tyrmistyttävä kuva: Vetokoukkuun kiinnitettävää pyörätelinettä ei todellakaan ole tarkoitettu pianon kuljettamiseen

0:32

Saksan poliisi pysäytti Mersu-kuskin autobahnilla, koska tämä oli lastannut autonsa melko arveluttavalla tavalla.

Silloin tällöin saatamme yliarvioida auton kantokyvyn ja turvautua hieman omaperäisiin ratkaisuihin saadaksemme kaiken mahtumaan kyytiin. Saksan autobahnilla nähtiin kuitenkin jo hengenvaarallinen viritys, kertoo Autoblog.

Pääkuvan video: Paavon poika teki perheen Corollasta "ralliauton"

Lähes 400 kiloa ylipainoa 

Viime lauantaiaamuna Saksan poliisi pysäytti lähellä Stuttgartia miehen, koska tämä oli lastannut autonsa kyytiin järkyttävän määrän tavaraa.

Auton kattotelineessä oli pinossa monta settiä renkaita sekä polkupyöriä, mikä teki autosta huomattavan korkean – mutta tämä ei ollut edes huolestuttavinta. Auton vetokoukkuun kiinnitettyyn pyörän kuljetukseen tarkoitettuun telineeseen oli kiinnitetty piano, sekä sen päälle vielä toimistotuoli.

Poliisi punnitsi Mercedes-Benzin kaikkine tavaroineen, jolloin selvisi, että autoon oli lastattu liki 400 kiloa ylipainoa. Tavaroita ei oltu myöskään kiinnitetty oikeaoppisesti, jolloin niistä muodostui riski myös muille autoilijoille.

46-vuotias kuski selvisi ajattelemattomuudestaan 95 euron sakolla.

Lähde: Autoblog 

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja