Poliisin tiedote ”turkulaisen pieleen menneestä pizzatilauksesta” etenee lähes runollisin kääntein

Lounais-Suomen poliisi on laatinut tiedotteen turkulaismiehen pizzatörttöilystä. Mies joutui putkaan jätettyään maksamatta tilaamansa pizzan. Lisäksi hän oli uhkaillut pizzan tuonutta henkilöä.

Poliisi päätti tiedottaa asiasta kuitenkin hieman värikkäämmin. Oheisessa tiedotteessa kerrotaan koko sellkauksen etenemisestä jopa runollisin kääntein.

Poliisin tiedote: Pieleen mennyt pizzatilaus

Turkulaisherrasmiestä hiukoi. Laskuhumala oli muuttumassa suolaisennäläksi.

Mies tilasi pitkänperjantain iltapäivän kunniaksi pizzaa asunnolleen.

Kokki paistoi. Pizzataxi ajoi.

Piankohta soitteli pizzalähetti ovikelloa. Ovi aukesi, ja jo alkoi asunnosta ärhennys ja uhkailu. Pizza jäi asuntoon, ovi sulkeutui.

Rappuun jäi hieman pelästynyt ja hämmentynyt pizzalähetti, sylissään styroksilaatikko. Pizza jäi maksamatta. Ei kannattanut enää ovikelloa soitella.

Myös poliisille oli tilausta. Poliisiautolla sitten kyyditettiin kylläistä pizzan tilaajaa. Kyyti oli maksettu verorahoilla.

Juuri nautitusta tukevasta pizzasta huolimatta koukattiin poliisin kyydillä vielä pizzerian kautta. Pää painuksissa sitä pizzaa sitten makseltiin, kahden yrmeän partiopoliisin välistä. Alennusta ei pyydelty eikä varmaan oltaisi edes annettu. Kuittikin saatiin, se liitetään esitutkinnan asiakirjoihin.

Ruokaperäisiään pizzaa tilannut herrasmies ei ota sohvassaan, vaan putkan patjalla.

Tuon olisi ehkä voinut helpomminkin hoitaa.

Lue myös:

    Uusimmat