Poliisille uusi vihje: raiskauksesta epäilty myös houkutteli vastaantulijaa mukaansa

Itä-Uudenmaan poliisi kaipaa yhä lisää havaintoja raiskauksen yrityksestä epäillyn liikkeistä. Epäilty tekijä on mahdollisesti myös yrittänyt houkutella vastaantulevaa naista mukaansa.

Viime sunnuntaina sai poliisi ilmoituksen raiskauksen yrityksestä Vantaan Simonkylän koulun takana sijaitsevalla pururadalla.

Mies oli yrittänyt raiskata lenkkeilevää nuorta naista, mutta pakeni sitten paikalta naisen tehtyä voimakasta vastarintaa, kertoo rikoskomisario Kimmo Hyvärinen.

Miehen näkyvimmät tuntomerkit olivat se, että hänellä ei ollut yllään paitaa, vaan vain vihreät shortsit.

Keskiviikkona poliisi sai tapaukseen liittyen uuden vihjeen. Epäillyn tuntomerkkeihin sopiva mies oli sunnuntaina iltakahdeksan aikaan houkutellut Vantaalla Karsikkokujalla vastaan tullutta naista mukaansa.

Tällä kertaa miehellä oli ollut päällään shortsien lisäksi punainen huppari, muttei sen alla paitaa.

– Meille on tullut jo tapauksesta ilmoituksia. Mutta tämä on paras vihje, punainen huppari on hyvä tuntomerkki, sanoo Hyvärinen.

Epäilty tekijä on noin 30–40-vuotias mies. Hänellä on vaaleat hiukset ja hän on hoikkarakenteinen, noin 170 senttimetriä pitkä. Tapahtuma-aikaan hänellä oli yllään polveen asti ulottuvat maastonvihreät yksiväriset shortsit, ja myöhemmin edellämainittu punainen huppari.

Havainnot tuntomerkkeihin sopivasta tekijästä pyydetään ilmoittamaan poliisin numeroon 0295 436 442.

Lue myös:

    Uusimmat