Mainos

Poliisia puukotettiin Tukholmassa – suuri poliisioperaatio käynnissä

Poliisia on puukotettu Tukholmassa Södelmalmilla sijaitsevalla Medborgarplatsenilla.

Paikalla on käynnissä suuri poliisioperaatio, kertoo Expressen. Yksi ihminen on otettu kiinni murhayrityksestä epäiltynä ja hänen sanotaan olevan tunnettu alueella.

Aftonbladetin mukaan poliisia puukotettiin niskaan, kun hän oli partioimassa alueella. Silminnäkijätietojen mukaan epäilty oli tullut poliisin taakse yllättäen ja lyönyt häntä veitsellä niskaan.

Loukkaantuneen poliisin vammoista ei ole vielä tarkempaa tietoa. Expressenin ja SVT:n mukaan poliisin vammat eivät ole hengenvaarallisia. Hänen kollegansa antoivat hänelle ensiapua paikalla ja hän oli tajuissaan.

Haavoittuneen poliisin kollegat ottivat epäillyn nopeasti kiinni. Aftonbladetin saamien silminnäkijähavaintojen mukaan epäilty olisi iältään kolmekymppinen.

Paikan päällä olevien ihmisten mukaan puukotus tapahtui metron sisäänkäynnillä rappusten tuntumassa. Metro suljettiin Medborgarplatsenilla tapahtuneen jälkeen.

Poliisi sai hälytyksen tapahtuneesta kello 10.30 paikallista aikaa.

Uutistoimisto TT:n paikalla olevan toimittajan mukaan aukiolla on nyt rauhallista, mutta alueella on runsaasti poliisin yksiköitä ja ambulansseja. 

Paikalla tehdään teknistä tutkintaa ja haastatellaan todistajia.

Poliisi on eristänyt tapahtumapaikkaa laajalta alueelta. Expressenin mukaan eristetyllä aluella on myös esikoulu, jota käy noin 70 lasta.

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.