Mainos

Poliisia paennut henkilöauto törmäsi linja-autoon Tampereella

Henkilöauto aiheutti lukuisia vaaratilanteita paetessaan poliisia Tampereella eilisiltana. Auto muun muassa törmäsi linja-autoon Vähäniemenkadun ja Pohtolankadun risteyksessä.

Poliisi kertoo lähteneensä auton perään puoli yhdeksältä illalla Lielahdenkadulla. Poliisi menetti näköyhteyden autoon, mutta sai myöhemmin kuulla silminnäkijältä, että auto oli ajanut kovaa vauhtia Pohtolankadulle, josta oli kuulunut kova pamaus. Pakoauto oli törmännyt linja-autoon. Poliisin mukaan henkilöauton etupää oli täysin vaurioitunut ja linja-auto vaurioitui huomattavasti. Kukaan linja-autossa olleista ei kuitenkaan loukkaantunut.

Silminnäkijöiden mukaan pakoautosta oli poistunut kuljettajan paikalta mies ja apukuljettajan paikalta nainen. Heidät saatiin jonkin ajan kuluttua kiinni.

Auton kuljettajaksi epäillään vuonna -82 syntynyttä miestä. Mies kertoi käyttäneensä aiemmin amfetamiinia. Ajoneuvossa oli runsaasti anastetuksi epäiltyä tavaraa.

Miestä epäillään törkeäsä liikenneturvallisuuden vaarantamisesta, rattijuopumuksesta, huumausaineen käyttörikoksesta sekä varkaudesta. Naista epäillään varkaudesta.

Mainos

Lisää aiheesta

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.