Mainos

Poliisi tutkii, tiedotettiinko turmahyppyrin vaijereista tarpeeksi selkeästi

Helsingin Herttoniemen hyppyrimäki on useiden nuorten suosimaa kokoontumisaluetta, joka on työllistänyt myös poliisipartioita. Nyt poliisi tutkii muun muassa eilisyön tapahtumien kulkua ja vaijereista tiedottamista.

Rikoskomisario Jari Nikonen ei ota kantaa siihen, kuinka paljon Herttoniemen turma-alue työllistää poliisia, mutta kertoo paikan olevan poliisille tuttu.

– Varmaan tässä selvitellään muutenkin kokonaiskuvaa tästä alueesta. Sehän on suosittu nuorten kokoontumisalue. Sen tiedän, että partiot ovat siellä käyneet ja valvoneet paikkaa. On tiedossa, että sinne nuoriso kokoontuu, mutta jonnekinhan he kokoontuvat aina, Nikonen toteaa.

Alueen kokonaiskuvaa selvittäessä tutkitaan muun muassa, oliko alueelle järkevää asentaa vaijereita. Poliisin tekniikkaryhmä on ollut tänään turmapaikalla suorittamassa tutkimusta.

– Eilen oli pimeää eikä valaistusta, joten poliisi suorittaa tutkintaa nyt valoisalla. Meidän tekniikka on käynyt paikalla, katsotaan mitä tuloksia ja tietoa sieltä tulee. Huomenna varmasti jutun tutkinnanjohtaja tiedottaa asiasta enemmän, Nikunen sanoo.

Tutkijat selvittävät tällä hetkellä tapahtumien kulkua.

– Vielä ei ole ensitietojen lisäksi mitään kummempaa lisätietoa. Meidän täytyy saada raportit paikan päältä, että miten näkyvillä paikoilla alueen vaijereista kertovat tiedotteet ovat, miten siellä alueella on kuljettu ja miten sinne pääsee kulkemaan. Nämä asiat selviävät tämän päivän aikana.

Mainos

Lisää aiheesta

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.