Poliisi tutkii näyttelijä Nicolas Cagen pojan väitettyä hyökkäystä äitinsä kimppuun

Näyttelijä Nicolas Cagen poika Weston Coppola Cage on epäiltynä äitinsä Christina Fultonin pahoinpitelystä. 

Näyttelijä Nicolas Cagen, 60, pojan Weston Coppola Cagen, 33, kerrotaan olevan epäiltynä pahoinpitelytapauksessa, jossa hänen äitinsä Christina Fulton, 56, on osallisena.

TMZ:n mukaan Westonin väitetään joutuneen sanalliseen kahakkaan äitinsä kanssa 28. huhtikuuta tämän kotona Los Angelesissa ennen kuin välikohtaus muuttui fyysiseksi. Lähteiden mukaan Weston on epäiltynä pahoinpitelyilmoituksessa väitetyn riidan seurauksena. Los Angelesin poliisilaitos vahvistaa Peoplelle, että tällainen pahoinpitelyilmoitus on tehty heille. 

Peoplelle antamassaan lausunnossa Christina kiistää raportit, joiden mukaan hän ja hänen poikansa riitelivät ennen väitettyä tappelua.

– Toisin kuin he väittävät, Westonilla ja minulla ei ollut riitaa ennen välikohtausta. Sunnuntaina 28. huhtikuuta useat Westonin parhaat ystävät pyysivät minulta apua, koska he kokivat Westonin olevan mielenterveyskriisissä. Toimin nopeasti varmistaakseni hänen turvallisuutensa. Saapuessani paikalle minut kohtasi poikani, joka oli selvästi mielenterveyden romahtamisen tilassa, mikä puolestaan muuttui kauhistuttavaksi kokemukseksi. Olen aina tukenut poikani auttamista hänen mielenterveysongelmissaan. Teen kaikkeni saadakseni hänelle jatkuvaa tukea, jota hän tarvitsee, Christina kertoi lausunnossaan. 

Lähteet kertoivat TMZ:lle, että pidätyksiä ei ole tehty.

Weston on Nicolasin vanhin lapsi ja hänen ainoa lapsensa Christinan kanssa. Näyttelijällä on myös Kal-El-niminen, 18, poika, jonka hän jakaa kolmannen vaimonsa Alice Kimin kanssa, ja 19 kuukauden ikäinen August-tytär Riko Shibatan kanssa. Näyttelijä oli vuosina 1995-2001 naimisissa näyttelijä Patricia Arquetten kanssa ja 2002-2004 Lisa Marie Presleyn kanssa.

Weston on muusikko ja näyttelijä, joka on esiintynyt useissa isänsä elokuvissa. Hän debytoi valkokankaalla vuoden 2005 elokuvassa Lord of War ja on näytellyt sen jälkeen useissa elokuvissa, viimeksi vuoden 2024 elokuvassa The Night They Came Home.

Weston on taistellut aiemmin päihteiden väärinkäytön kanssa ja pidätettiin rattijuopumuksesta ja yliajosta Los Angelesissa vuonna 2017.

Vuonna 2015 hän kertoi Peoplelle, että hänen päihteidenkäyttönsä meni siihen pisteeseen, että ihmiset luulivat hänen "kaivavan omaa hautaansa". Hän on neljän lapsen isä, ja ensimmäisen pojan syntymä auttoi häntä keskittymään toipumiseen.

Lähde: People

Lue myös:

    Uusimmat