Elokuvatähti Nicolas Cage, 57, asteli salaa viidettä kertaa naimisiin – kihlasi 26-vuotiaan tyttöystävänsä videopuhelun avulla

Nicholas Cage vei vihille viidennen vaimonsa.

Yhdysvaltalaisnäyttelijä Nicolas Cage, 57, on mennyt naimisiin japanilaisen tyttöystävänsä Riko Shibatan, 26, kanssa 16. helmikuuta Las Vegasissa. Asiasta uutisoi muun muassa Insider.

Cage on vahvistanut uutisen ja kertonut pariskunnan olevan hyvin onnellinen. Shibata otti myös jo aviomiehensä sukunimen ja kulkee nykyään nevadalaisen avioliittotodistuksen mukaan nimellä Riko Cage. 

Näyttelijä kertoi aiemmin antamassa radiohaastattelussaan pariskunnan kihlautuneen elokuussa vdeopuhelun avulla, sillä he joutuivat olemaan erillään toisistaan koronaviruspandemian takia. Cage lähetti kihlatulleen mustatimanttisen kihlasormuksen postitse. 

Tuore avioliitto on Cagelle viides. Näyttelijä oli vuosina 1995-2001 naimisissa näyttelijä Patricia Arquetten kanssa ja 2002-2004 Lisa Marie Presleyn kanssa. 2004-2016 Cage oli naimisissa Alice Kimin kanssa, ja ex-pari on yhä hyviä ystäviä keskenään. Heillä on myös 15-vuotias poika Kal-El.

Cagen neljäs avioliitto sen sijaan ei ollut kovinkaan onnistunut, sillä näyttelijä haki avioliiton mitätöintiä meikkitaiteilija Erika Koikesta vuonna 2019 neljä päivää kestäneen avio-onnen jälkeen. 

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja