Mainos

Poliisi tutkii järjestysrikkomuksena: Miesjoukko huuteli lasten perään

Poliisi kertoo tutkivansa Imatran Siitolassa keskiviikkoiltana tapahtuneeksi ilmoitettua ahdistelua järjestysrikkomuksena.

Tilanne sai alkunsa, kun joukko nuoria ulkomaalaisia miehiä oli kokoontunut valtatie 6:n ylittävälle kävelysillalle. He alkoivat huudella ohikulkijoille.

– En lähde tarkemmin kuvailemaan, mitä he ovat sanoneet. Mutta muutamia suomenkielisiä sanoja he ovat huudelleet. Kun ohikulkijat ovat lähteneet poistumaan paikalta, jotkut ovat lähteneet vähän matkaa seuraamaan heitä, kertoo rikoskomisario Saku Tielinen MTV Uutisille.

Tutkinnanjohtajan mukaan poliisi on tavoittanut useita häiriköinnin kohteeksi joutuneita alle 15-vuotiaita lapsia ja yhden naisen.

Tapaus tuli poliisin tietoon, kun yksi huutelun kohteeksi joutuneista lapsista kertoi tapauksesta kotonaan, ja asiasta tehtiin ilmoitettiin poliisille noin 15 minuuttia tapahtumien jälkeen. Paikalle mennyt partio ei kuitenkaan enää tavoittanut miehiä.

– Meillä on tällä hetkellä tieto neljästä lapsesta ja yhdestä aikuisesta naisesta. Lasten vanhempiin ja tähän naiseen on oltu puhelimitse yhteydessä.

Tapahtumapaikka sijaitsee Imatran Vuoksenhovin vastaanottokeskuksen läheisyydessä. Häiriön aiheuttajia etsitään yhteistyössä vastaanottokeskuksen henkilökunnan kanssa.

Varmuutta siitä, että häiriköt olivat vastaanottokeskuksen asukkaita, ei kuitenkaan ole.

Poliisi tutkii tapahtumia järjestysrikkomuksena, sillä seksuaalinen ahdistelu sisältää nimikkeenä fyysisen kontaktin, jota ei Imatran tapauksessa ole poliisin tietojen mukaan tapahtunut.


Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

  Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja