Poliisi tutkii henkirikosepäilyä Raumalla – vihjeitä kaivataan

Poliisi tutkii Raumalla joulukuussa tapahtunutta keski-ikäisen miehen kuolemaa henkirikoksena. Lounais-Suomen poliisi kertoo tiedotteessaan, että tiedot ja havainnot tapauksesta voi ilmoittaa poliisille.

20. joulukuuta 2023 suoritetun tarkastustehtävän yhteydessä Rauman Lehtikuusentieltä yksityisasunnosta löytyi kuollut mies.

Paikan päällä tehtyjen tutkimusten perusteella asiaa alettiin tutkia epäiltynä tappona. Tiedotteessa kerrotaan, että uhri kuoli 19.–20. joulukuuta 2023.

Joulu-tammikuun aikana asiassa on ollut pidätettynä kaksi henkilöä rikoksesta epäiltynä. Heidät on myöhemmin vapautettu.

– Esitutkinnan keskeneräisyyden vuoksi poliisi ei voi kommentoida epäillyn henkirikoksen tekotapaa tai kiinniotettujen henkilöiden suhdetta henkirikoksen uhriin, kertoo tutkinnanjohtaja, rikoskomisario Kimmo Hiltula Lounais-Suomen poliisista tiedotteessa.

Esitutkintaa jatketaan ja viranomaiset tiedottavat asiasta lisää, kun se on tutkinnallisesti mahdollista.

Uudet asiaan liittyvät tiedot poliisi pyytää toimittamaan joko sähköpostitse osoitteeseen vihjeet.lounais-suomi@poliisi.fi tai teksti- tai WhatsApp-viestillä numeroon 050 411 7655.

 

Lue myös:

    Uusimmat