Murhaepäily omakotitalossa Kankaanpäässä – tekijä on yhä vapaana

Poliisi sai tiistaina aamulla Kankaanpään Vihusaareen tehtävän, jonka mukaan omakotitalossa oli tapahtunut vakava väkivaltarikos. Poliisi ei ole ottanut ketään kiinni teosta epäiltynä.

Väkivallan kohteeksi joutunut omakotitalon asukas kuoli saamiinsa vammoihin. Tapaukseen liittyen poliisi ei ole toistaiseksi ottanut ketään kiinni.

Rikosta tutkitaan murhana, poliisi kertoo tiedotteessaan.

Poliisi on tehnyt paikalla muun muassa teknistä tutkintaa ja etsintää poliisikoirien avulla. Mediatietojen mukaan kyseessä on ollut maatilakiinteistön pihapiiri.

Toistaiseksi poliisi on tutkinnasta hyvin vaitonainen.

– Tutkinta on vasta aivan alkuvaiheessa, enkä siksi ota kantaa henkirikoksen uhriin, tekovälineeseen motiiviin tai muihin yksityiskohtiin, sanoo tutkinnanjohtaja Toni Sjöblom MTV Uutisille.

Hänen mukaansa henkirikoksesta ilmoitettiin hätäkeskukseen tapahtumapaikalta. Eilisten tietojen mukaan paikalle lähti noin 10 poliisipartiota.

MTV Uutiset uutisoi eilen, että kyseessä on henkirikos.

Poliisi pyytää apua

Poliisi pyytää sivullisia ilmoittamaan tapahtuma-alueella viime aikoina liikkuneista autoista ja henkilöistä, jotka eivät tavanomaisesti liiku Vihusaaressa. Alue sijaitsee Kankaanpään ja Jämijärven rajalla.

Lisäksi poliisi pyytää yleisöltä tietoa myös muista havainnoista, jotka mahdollisesti liittyvät tapahtumiin.

Havainnoista pyydetään ilmoittamaan joko soittamalla tai viestittämällä Whatsapilla tai tekstiviestein numeroon 046 618 5052.

Tietoja voi lähettää myös poliisilaitoksen vihjesähköpostiin vihjeet.lounais-suomi@poliisi.fi.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja