Mainos

Poliisi tutkii erikoista varkautta: Kuka vei kirahvin, flamingon ja silinteripäisen simpanssin?

Lontoon Wandsworthin poliisit vetoavat yleisön apuun löytääkseen useita arvokkaita täytettyjä eläimiä, jotka varastettiin murron yhteydessä.

Eläimet vietiin täytettyjen eläinten varastosta tiistaina maaliskuun 1. päivä kello 19:20-19:41 välillä. Joukossa on täytettyjä leijonia, kirahvi, seepra, laiskiainen sekä simpanssi, jolla on päässään silinteri.

Varkaat saapuivat rikospaikalle harmaa-valkoisella suurella autolla ja he käyttivät kulmahiomakonetta päästäkseen sisälle varastoon sisään. Mukaansa he saivat erilaisia antiikkiesineitä kuten karttapallon sekä 18 täytettyä eläintä.

Varastettujen tavaroiden arvo on noin 100 000 puntaa eli lähes 130 000 euroa.

nedb0xrsi6juqifxhh71

Kuvassa osa varastetuista eläimistä. Kuva: Metropolitan police

– Tämä ei ollut satunnainen rikos, vaan murtovarkaat olivat valmistautuneet ja hyvin varustautuneet. Tämä oli murtohanke ja varkaat täytyy pysäyttää ennen kuin he tekevät lisää rikoksia, sanoi poliisin edustaja Edward Bird.

– Varastetut tavarat ovat hyvin arvokkaita ja huomiota herättäviä. Vetoankin nyt kaikkiin asiasta jotain tietäviin, että he ottaisivat yhteyttä poliisiin. Pyydämme etenkin tällaisten eläinten kanssa tekemisissä olevia olemaan valppaana ja ottamaan yhteyttä poliisiin, mikäli heille tarjotaan joitain varastetuista tuotteista.

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.