Poliisi tarkentaa tietoja: Yksi kuoli rekan ja traktorin kolarissa – rekkakuski ei havainnut edellä ajavaa ja törmäsi traktoriin

0:39

Yksi on kuollut eilen Marttilassa tapahtuneessa onnettomuudessa, jossa ajoneuvoyhdistelmä törmäsi traktoriin.

Onnettomuus sattui eilen hieman ennen yhdeksää valtatiellä 10. Turma sattui, kun ajoneuvoyhdistelmä törmäsi edellä ajaneeseen traktoriin ja molemmat ajoneuvot suistuivat ojaan.

Nyt Lounais-Suomen poliisi kertoo, että onnettomuudessa kuoli traktorinkuljettaja. Menehtynyt oli vuonna 1972 syntynyt Loimaan seutukuntalainen mies.

Peräänajanut ehti tehdä pienen väistöliikkeen, muttei estää törmäystä.

– Traktorin kuljettaja oli törmäyksen voimasta lentänyt traktorista ulos ja menehtyi tapahtumapaikalle. Yhdistelmän kuljettaja ei jostain syystä ollut havainnut ajoissa edellä ajavaa traktoria, poliisin tiedotteessa kuvaillaan.

Tämän hetkisen tiedon mukaan alkoholilla ei epäillä olevan osuutta asiaan. Poliisi ei ole toistaiseksi kuulustellut tarkemmin kuljettajaa tapahtumankulusta.

Lisää aiheesta

    Uusimmat

    Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

    Olemme päivittäneet MTV Oy:n tietosuojakäytännön. Päivityksen yhteydessä Mediahub Oy:n tietosuojakäytäntö on yhdistetty osaksi MTV:n tietosuojakäytäntöjä. Lue lisätietoja tästä.

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja