Poliisi saanut kyselyjä videosta, jolla järjestyksenvalvojat painavat tumman pojan maahan asemalla – "Tutkimme asiaa"

6:55
Katso tilanne itse videolta: Silminnäkijät kuvasivat tilanteesta videota, jonka taustalta kuuluu poikaa puolustavia kommentteja.

Helsingin poliisi kertoo saaneensa kyselyjä ja tutkivansa tapausta, jossa järjestyksenvalvojat painoivat tummaihoisen pojan maahan lipuntarkastuksen yhteydessä Helsingin päärautatieasemalla

MTV Uutiset kertoi eilen somessa kiertäneestä videosta, jossa järjestyksenvalvojat painavat poikaa maahan. Muun muassa monet julkkikset ovat kommentoineet näkemäänsä sosiaalisessa mediassa. Helsingin poliisi vahvisti eilen, että tapahtuneesta on tehty rikosilmoitus.

Tänään Helsingin poliisi kertoo saaneensa kyselyjä 4.7. tapahtuneesta välikohtauksesta.

– Tapaus liittyy tilanteeseen, jossa järjestyksenvalvojat ottivat 17-vuotiaan pojan kiinni, koska hänellä ei ollut tarvittavaa matkalippua. Myös poliisi kutsuttiin paikalle selvittämään tilannetta, Helsingin poliisi kuvailee tiedotteessaan.

– Sosiaalisessa mediassa on levinnyt videomateriaalia kiinniottotilanteesta. Helsingin poliisille on tehty asiasta rikosilmoitus ja poliisi selvittää tapahtunutta. Helsingin poliisilla on käytössään valvontakameroiden tallentamaa kuvaa, joista ilmenee tapahtumien kulku.

Poliisi toteaa myös, ettei sillä ole tässä vaiheessa enempää tiedotettavaa.

Helsingin seudun liikenne ja pojan vanhemmat kertoivat eilen MTV Uutisille omat näkemyksensä siitä, mistä tilanteessa oli kyse. Lue juttu alta.

Lue myös

    Uusimmat

    Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja