Mainos

Poliisi raiskasi neljä törkeästi Yhdysvalloissa – pysäytti uhreja partioautosta

Poliisi tuomittiin yhteensä kahdeksasta raiskauksesta ja seksuaalisesta hyväksikäytöstä Oklahoman kaupungissa, kertoo ABC News.

ABC Newsin mukaan poliisin katsottiin syyllistyneen neljään ensimmäisen asteen raiskaukseen sekä suuseksiin pakottamiseen, seksuaaliseen pahoinpitelyyn ja toisen asteen raiskaukseen.

Oikeudessa kuultiin 13:a naista, jotka sanoivat poliisin käyttäneen heitä seksuaalisesti hyväkseen.

Suurin osa naisista kertoi miehen pysäyttäneen heidät ollessaan partioimassa poliisialueellaan Oklahoman kaupungissa. Hän oli tarkistanut, onko naisten mukana huumeidenkäyttöön liittyviä välineitä, ja käyttänyt heitä sen jälkeen hyväkseen.

Kaikki poliisin uhrit olivat tummaihoisia ja teot tapahtuivat köyhällä asuinalueella. Yksi naisista kertoi poliisin todenneen hyväksikäytön yhteydessä: "Tämä on parempaa kuin piirikunnan vankila."

Poliisi saattaa viettää loppuelämänsä vankilassa. Lautamiehet suosittivat rangaistukseksi 30 vuotta jokaisesta ensimmäisen asteen raiskauksesta.

Associated Press on tutkinut viranomaisten tekemiä hyväksikäyttötapauksia Yhdysvalloissa. Kuuden vuoden aikana noin 1000 viranomaista on menettänyt toimilupansa seksuaalisen hyväksikäytön vuoksi.

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.