Poliisi pidätti Katajanokalla mieskaksikon, jonka hallusta löytyi suuri vaatekasa – pyytää nyt yleisön apua: Mistä nämä sporttituotteet ovat peräisin?

Poliisi otti kiinni kaksi varkaudesta epäiltyä 0:26

Kahta miestä epäillään varkaudesta, ja saaliskin – iso kasa urheiluvaatteita ja -kenkiä – on viranomaisten hallussa. Mutta mistä varastetuksi epäillyt tavarat ovat peräisin?

Tulli pysäytti viime keskiviikkona Katajanokan terminaalissa pois Suomesta matkalla olleen mieskaksikon, jolla oli poikkeuksellisen paljon matkatavaroita.

Kyse tuskin oli ylivarustautumisesta ihan tavalliselle lomareissulle – miesten hallusta löytyi uudenveroisia urheiluvaatteita ja -kenkiä, joita poliisi epäilee anastetuiksi.

Tavaroiden alkuperän jäljittämistä vaikeuttaa se, ettei niissä ole enää kiinni hintalappuja.

Samat epäilyt olivat lähettäneet myös lentotulliin ison laatikollisen urheiluvälineitä. Poliisi onnistui pysäyttämään myös tämän lähetyksen, ja pyytää nyt etenkin urheilukauppiaiden huomiota.

– Poliisi epäilee, että tavarat on anastettu jostain päin Suomea. Mikäli arvelet, että tavarat on mahdollisesti varastettu liikkeestäsi, ota yhteys poliisiin, tutkinnanjohtaja Outi Petersohn-Järvinen kehottaa poliisitiedotteessa.

Katso kuvat tavaroista alta!

Lue myös:

    Uusimmat