Poliisi pidätti alastomana hotellin ikkunassa pyörineen lentäjän – kaupunki joutuu pulittamaan lentoyhtiölle jättikorvaukset

Yhdysvalloissa Denverin kaupunki on suostunut korvaamaan lentoyhtiö United Airlinesille 300 000 dollaria sen jälkeen, kun alastomana lentokenttähotellin ikkunassa nähty lentäjä pidätettiin ja toimitettiin selliin päiviksi, uutisoi NBC News.

Tapaus sattui viime vuoden syyskuussa. Hotelliin majoittunut lentäjä oli ollut menossa suihkuun, mutta hänen puhelimensa oli alkanut soida.

Miehen huone sijaitsi kymmenennessä kerroksessa. Verhot olivat tapahtumahetkellä auki ja pilotti liikuskeli puhuessaan eri puolilla huonetta.

Pitkään puhelimessa ollut alaston lentäjä oli hänen tajuamattaan nähty myös lentokentän terminaalista käsin.

Puhelun vuoksi viivästyneen suihkuhetken keskeytti seuraavaksi ovea vimmatusti paukuttanut poliisi, joka uhkasi tulla sisään tavalla tai toisella. Lentäjä avasi oven, minkä jälkeen poliisi syöksyi sisään ja pidätti hänet. Tuomari hylkäsi myöhemmin syytteet ja nyt kerrotut korvaukset ovat osapuolten käymän sovittelun tulos.

Coloradon osavaltion lakien mukaan tapaukseen ei liittynyt mitään seksuaalista eikä vahinko voinut olla kyseisessä tilanteessa rikos.

Lue myös:

    Uusimmat