Mainos

Poliisi otti kiinni 41-vuotiaan vantaalaismiehen henkirikoksesta epäiltynä

43-vuotias helsinkiläismies löytyi kuolleena asunnostaan maanantai-iltana.

Poliisin alustavien tutkimusten mukaan vaikutti siltä, että miehen kuolemaan saattaa liittyä henkirikos. Asia varmistui eilen aamupäivällä tehdyssä kiireellisessä ruumiinavauksessa. Miehen arvioidaan kuolleen sunnuntaina.

Alustavien tutkimusten yhteydessä ilmeni myös, että kuolleena löytyneen miehen asunnosta oli kateissa huomattava määrä irtainta omaisuutta ja lisäksi hänen autonsa oli kadonnut.

Poliisi otti myöhään eilisiltana omien tutkimustensa perusteella kiinni 41-vuotiaan miehen. Mies otettiin kiinni Vantaalla sijaitsevasta asunnosta.

Miehen hallusta löytyi myös osa surmatulta kadonnutta omaisuutta.

Teon taustalla ehkä käsikähmää

Kiinniotettu on kuulustelussa myöntänyt olleensa surmatun miehen asunnossa. Asunnossa oli syntynyt käsikähmää lauantain ja sunnuntain välisenä yönä.

Kiinniotettu on myöntänyt lisäksi anastaneensa miehen irtaimistoa, jonka oli lastannut tämän autoon. Poliisi löysi anastetun auton eilen aamuyöllä Helsingistä.

Autolla tuolloin liikkeellä ollut nainen ja toinen mies on pidätetty. Heitä epäillään muun muassa törkeästä kätkemisrikoksesta.

Helsingin käräjäoikeus on tänään iltapäivällä vanginnut 41-vuotiaan miehen todennäköisin syin epäiltynä murhasta ja törkeästä varkaudesta. Kahden muun pidätetyn osalta mahdollinen vangitsemisasia käsitellään viimeistään perjantaina.

Rikoksen tutkinta on vasta alkuvaiheessa. Tutkinnallisista syistä poliisi ei tiedota asiasta tässä vaiheessa enempää.

(MTV3)

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.