Mainos

Poliisi oikoo huhuja Forssan kahakasta – kostoa tutkitaan yhtenä motiivina

Hämeen poliisi on jatkanut Forssassa vastaanottokeskuksen läheisyydessä eilen tapahtuneen yhteenoton tutkintaa.

Hämeen poliisilaitoksen rikosylikomisarion Martti Hirvosen mukaan kahta kiinniotettua on kuulusteltu, ja lisäksi useita muita henkilöitä on puhutettu alustavasti.

Laittomasta uhkauksesta epäilty 17-vuotias mies myöntää olleensa paikalla ja pitäneensä pesäpallomailaa hallussaan. Hänet on nyt vapautettu.

Toinen yöllä kiinni otettu, 18-vuotias mies, on tänään pidätetty pahoinpitelystä epäiltynä. Pahoinpitely tapahtui puolitoista viikkoa sitten Forssan keskustassa.

Myös aiemmin tapahtuneessa pahoinpitelyssä on ollut kyseessä rikosylikomisario Hirvosen mukaan maahanmuuttajan ja suomalaisen välinen yhteenotto.

– Yksi tutkintalinja on se, että onko kyse kostosta vai mistä, kun isommalla porukalla on lähdetty liikkeelle. Tässä vaiheessa motiivista on kuitenkin vielä vaikeaa sanoa mitään, Hirvonen kertoo.

Muutamalle lieviä vammoja yhteenotossa

Tämänhetkisen tiedon mukaan vastaanottokeskuksen pihalla tapahtuneessa yhteenotossa sai lieviä vammoja neljästä kuuteen henkilöä.

– Vammoja saaneiden joukossa on varmaan yhtälailla turvapaikanhakijoita kuin suomalaisia.

Poliisille on keskiviikon aikana tehty yksi uusi rikosilmoitus pahoinpitelystä.

Saksankujan lähistöltä otettiin yöllä poliisilain perusteella kiinni kaksi henkilöä rikoksilta ja häiriöiltä suojaamiseksi. Heidän ei epäillä osallistuneen yhteenottoon vastaanottokeskuksen pihalla.

Poliisin käsityksen mukaan sosiaalisessa mediassa liikkuneet väitteet vastaanottokeskuksen liepeillä tapahtuneesta ampumisesta tai löydetystä ampuma-aseesta ovat perättömiä huhuja.

Myöskään huhut lehdenjakajan uhkailusta Saksankujan lähistössä eivät ole totta.

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.