Poliisi löysi teinitytön pesukoneen takaa piileksimästä – tyttö oli matkustanut netissä tapaamansa miehen kanssa Saksasta Ruotsiin: Epäillyllä karmiva rikostausta

Ruotsissa kolmekymppistä miestä epäillään teinitytön raiskauksesta, kertoo Expressen-lehti. Uhri oli tavannut epäillyn hyväksikäyttäjänsä netissä ja matkustanut ulkomailta asti tämän mukana Ruotsiin.

Lehden mukaan poliisi oli huhtikuussa koputtanut Ruotsin Göteborgissa sijaitsevan asunnon ovelle. Oven avasi kolmekymppinen mies, jonka mukaan hän oli yksin kotonaan.

Pian paljastui, että miehen asunnon pyykkikoneen takana piileksi teini-ikäinen tyttö.

Syyttäjän mukaan ruotsalaismies oli ottanut sosiaalisessa mediassa yhteyttä saksalaiseen tyttöön. Netissä tapahtuneen viestinvaihdon jälkeen mies oli lentänyt Saksaan tapaamaan tyttöä.

Mies oli ostanut paluuliput kummallekin, ja tuonut teinin mukanaan Ruotsiin. Poliisilla ei ole vielä selvyyttä, miten mies on tämän tehnyt.

Epäillyllä karmiva rikostausta

Tytön vanhemmat olivat huolestuneet lapsensa kadottua. Saksan poliisin kanssa vanhemmat löysivät tyttärensä tietokoneelta ruotsalaismiehen osoitteen. Ruotsin poliisi suoritti miehen pidätyksen.

Miestä epäillään nyt teinitytön raiskauksesta ja törkeästä vapaudenriistosta. Hän kiistää rikokset.

Expressenin mukaan samalla epäillyllä on aiempaa taustaa lapseen kohdistuneesta rikoksesta. Mies kaappasi vuonna 2012 koulumatkalla olleen tytön.

Tyttö oli löytynyt vajaa vuorokausi myöhemmin, kun hän oli pojaksi puettuna kävellyt miehen seurassa kadulla keskellä yötä. Mies oli vanginnut tytön vanhempiensa kotona olevaan kellarikerrokseen, jossa hän oli näyttänyt tytölle veitsiä ja uhannut myydä tämän seksiorjaksi.

Mies sai teostaan 3,5 vuoden vankilatuomion, ja hän pääsi ehdonalaiseen vuonna 2015.

Lue myös:

    Uusimmat