Teinitytön viestittely aikuisen miehen kanssa johti painajaiseen – ruotsalaismiehelle vankilatuomio lapsen raiskauksesta ja sieppauksesta

Ruotsissa kolmekymppinen mies on tuomittu kahden ja puolen vuoden vankeuteen muun muassa lapsen raiskauksesta. Poliisi oli löytänyt teini-ikäisen uhrin miehen asunnosta piileksimästä pesukoneen takana.

13-vuotias uhri oli tavannut hyväksikäyttäjänsä netissä ja matkustanut Saksasta tämän mukana Ruotsiin.

Göteborgin käräjäoikeus tuomitsi eilen miehen kahden ja puolen vuoden vankeuteen lapsen raiskauksesta, pahoinpitelystä, törkeästä lapsisieppauksesta ja lapsipornografiasta. Mies kiisti edelleen rikokset.

Syyttäjä Mats Ihlbom kommentoi Expressenille, että hän pitää tuomiota rikoksiin nähden alhaisena. Syyttäjä ei ole vielä kuitenkaan pohtinut, aikooko hän valittaa tuomiosta.

Uhri piileskeli pesukoneen takana, kun poliisi saapui asunnolle

Tapaus oli paljastunut, kun poliisi koputti huhtikuussa Göteborgissa asuvan ruotsalaisen miehen ovelle. Asunnon pesukoneen takaa oli löytynyt piilossa 13-vuotias saksalaistyttö.

Mies oli aiemmin ottanut sosiaalisessa mediassa yhteyttä saksalaiseen tyttöön. Viestittelyn jälkeen mies oli lentänyt Saksaan tapaamaan tyttöä. Lopulta hän oli ostanut kummallekin lentoliput Ruotsiin.

Mies oli paikannettu, kun saksalaistytön vanhemmat olivat tytön kadottua löytäneet miehen osoitteen tytön tietokoneelta poliisin kanssa.

Sama mies oli jo aiemmin lusinut usean vuoden vankilatuomion kaapattuaan koulumatkalla olleen lapsen vuonna 2012. Hän oli vanginnut tytön kellariin, jossa hän oli näyttänyt tälle veitsiä ja uhannut myydä tytön seksiorjaksi.

Lue myös:

    Uusimmat