Poliisi lopetti törkeän eläinsuojelurikoksen tutkinnan: Pahasti loukkaantuneen kissan vammat aiheuttikin auto-onnettomuus

Poliisi kertoi viime marraskuussa epäilevänsä törkeää eläinsuojelurikosta Lahdessa, kun kissa palasi kotiin pahasti loukkaantuneena. Nyt tapauksen tutkinta on lopetettu.

Poliisille tehtiin rikosilmoitus epäillystä eläinsuojelurikoksesta Nastolassa, kun kissa palasi kotiin pahasti vammautuneena. Eläinlääkäri päätyi lopettamaan eläimen vammojen vakavuuden vuoksi.

Kissalle tehdyssä ruumiinavaustutkimuksessa tultiin johtopäätökseen, että eläimen pahat vammat aiheutuivat mitä todennäköisimmin auton alle joutumisesta. 

– Kissan häntä on jäänyt renkaan ja maanpinnan väliin ja kissa on hetkellisesti raahautunut auton perässä, poliisi kuvailee epäiltyä tapahtumankulkua tiedotteessa.

Poliisi ei enää epäile asiaan liittyvän rikosta.

– Edellä olevan ja asiassa saatujen muiden tietojen perustella tapahtumassa ei ole syytä epäillä rikosta. Kyseessä on enemminkin valitettava onnettomuus.

Lisää aiheesta

    Uusimmat

    Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

    Olemme päivittäneet MTV Oy:n tietosuojakäytännön. Päivityksen yhteydessä Mediahub Oy:n tietosuojakäytäntö on yhdistetty osaksi MTV:n tietosuojakäytäntöjä. Lue lisätietoja tästä.

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja