Poliisi kehottaa vanhuksen kuoliaaksi jyrännyttä naista ilmoittautumaan – Vantaan turmasta toivotaan lisävihjeitä

Liikenneturma Vantaalla – Auto ajoi pyöräilijän päälle 0:29

Poliisi kehottaa, että viime kuun lopussa iäkkään naisen kuoleman aiheuttaneesta onnettomuudesta epäilty autoilija ilmoittautuisi poliisille.

Onnettomuus tapahtui Vantaalla Läntisellä Valkoisenlähteentiellä kulkevalla suojatiellä torstaina 27. syyskuuta. Iäkäs pyörällä kulkenut nainen menehtyi yliajon seurauksena seuraavana aamuna.

Poliisi uskoo, että tapahtumasta julkaissut tiedotteet ja sosiaalisen median julkaisut ovat tavoittaneet myös kyseisen auton kuljettajan. Kuljettaja on vaaleahiuksinen, arviolta keski-ikäinen nainen.

Nainen oli tilanteessa pysäyttänyt kuljettamansa harmaan farmariauton, noussut kyydistä katsoen onnettomuuspaikalle ja poistunut paikalta autolla.

– Poliisi pyytääkin edelleen kuljettajaa itse ilmoittautumaan poliisille virka-aikana tapauksen selvittämistä varten numeroon p. 0295 436830, poliisi kirjoittaa tiedotteessaan.

Samaan numeroon poliisi pyytää myös ilmoittamaan uudet tiedot tai vihjeet liittyen tapahtuneeseen. Tiedot ja vihjeet voi lähettää myös sähköpostitse osoitteeseen rek2.ita-uusimaa@poliisi.fi.

Lue myös:

    Uusimmat