Ajoitko oranssia pakettiautoa Kotkassa? Poliisi etsii suojatiellä jalankulkijan tappaneen yliajon silminnäkijöitä

Poliisi etsii yhä kansalaisia, jotka ovat nähneet tammikuussa Kotkassa jalankulkijan kuolemaan johtaneen liikenneonnettomuuden tai tietävät siitä jotakin.

Onnettomuus tapahtui Kotkantien ja Lainekadun risteyksessä suojatiellä 27. tammikuuta 2023. Onnettomuus tapahtui suojatiella noin kello 12.

Onnettomuudessa kuoli paikallinen, vuonna 1960 syntynyt mies. Asiaa tutkitaan törkeänä liikenneturvallisuuden vaarantamisena ja kuolemantuottamuksena.

Erityisesti poliisi haluaisi kuulla pakettiautokuskia

Tapauksen tutkinnanjohtaja kertoo MTV Uutisille, että rikoksesta epäilty on jo poliisin tiedossa. Nyt pyydettävillä lisätiedoilla halutaan saada tapahtuneesta kaikki näkökulmat ja tiedot, joilla voi olla merkitystä tapauksen tutkinnassa ja arvioinnissa.

Erityisesti poliisi toivoo tavoittavansa Kotkan tietä Kotkan suuntaan ajaneen oranssin pakettuauton kuljettajaa, jotta tämä voisi kertoa havainnoistaan ja tiedoistaan tapahtuneeseen liittyen. Mahdollisesti Peugeot- tai Citroën-merkkistä autoa ajanutta kuljettajaa pyydetään ottamaan yhteys poliisiin.

Poliisi neuvoo ottamaan yhteyttä joko sähköpostiosoitteeseen rikostorjunta.kymenlaakso@poliisi.fi tai puhelimitse numeroon 050 4479 574.

Lähetyksessä kerrotaan, miten toimit oikein liikenneonnettomuuspaikalla 6:57
Videolla kerrotaan, miten toimit oikein liikenneonnettomuuspaikalla.

Lue myös:

    Uusimmat