Mainos

Poliisi ja vapaaehtoisjoukko etsivät: 11-vuotias poika kadonnut Pomarkussa

Lounais-Suomen poliisi sai iltapäivällä puoli neljän aikaan ilmoituksen 11-vuotiaan pojan katoamisesta.

Tuntomerkit

Kadonnut poika on noin 150 cm pitkä.

Pojalla oli katoamishetkellä päällään tummanvihreä metsästystoppatakki ja jalassaan harmaat Reimatecin talvihousut sekä mustat varrelliset talvilenkkarit, joissa on tarrakiinnitys. Pojalla oli päässään tumma pipo.

Havainnot kadonneesta pyydetään ilmoittamaan hätänumeroon 112 tai lähimmälle poliisille.

11-vuotias Leevi Stenbacka on kadonnut Pomarkun Lammelantieltä. Pojan uskotaan kadonneen metsään.

– Olemme suorittaneet alustavia etsintöjä ja nyt etsintäaluetta on laajennettu. Katoamispaikka on "keskellä ei mitään" ja naapureitakaan ei ole kovin lähellä. Lähimmälle isolle tiellekin on matkaa kilometrikaupalla, kertoo komisario Joonas Tikka Lounais-Suomen poliisista.

Kadonnutta poikaa on etsimässä poliisin koirapartioiden lisäksi myös runsas joukko Vapaaehtoisen pelastuspalvelu Vapepan vapaaehtoisia. Poikaa etsitään myös rajavartiolaitoksen Dornier- lentokoneen avulla.

Lounais-Suomen poliisi on pyytänyt henkilöstö- ja kalustoapua etsintään myös puolustusvoimilta. Iltakymmenen aikoihin pojan etsintöihin on osallistunut yli sata henkilöä.

– Etsintöjä laajennetaan sitä mukaa, kun lähistön alueita ja rakennuksia saadaan käytyä läpi. Toistaiseksi pojasta ei ole valitettavasti havaintoja, Tikka sanoo.

Mainos

Lisää aiheesta

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.