30-vuotias Jaakko katosi eilen kesken lenkin Limingassa – etsinnät käynnistettiin välittömästi

30-vuotias Jaakko Kujala katosi Limingassa eilen iltapäivällä kesken lenkin.

Tiedätkö jotain?

30-vuotias tamperelainen Jaakko Kujala katosi eilen iltapäivällä Limingassa kesken lenkin.

Kujala on 172cm pitkä, hän on erittäin hoikka ja hänellä on pitkä musta tukka.

Kadotessaan hänellä oli yllään harmaa fleece-takki, farkut ja lenkkarit.

Kaikki havainnot Kujalasta pyydetään ilmoittamaan hätäkeskukseen numeroon 112.

Kujala oli ollut lenkillä Limingassa asuvan äitinsä kanssa. Äiti ja poika olivat erkaantuneet toisistaan ja poikkeava katoamistilanne joudutti etsintöjen aloittamista.

– Yleensä kun aikuinen katoaa, ei välttämättä heti aloiteta näin laajamittaisia etsintöjä. Mutta tässä tapauksessa alkutiedot olivat sellaiset, että etsinnät käynnistettiin saman tien eilen iltapäivällä, ylikonstaapeli Timo Männikkö Oulun poliisilaitokselta kertoo MTV Uutisille.

Kadonnutta miestä on etsitty koirapartioiden ja rajavartiolaitoksen avulla katoamistapaikan lähettyviltä, Limingan kunnan pohjoispuolelta. Etsinnät keskeytettiin sunnuntai-iltana, mutta aloitetaan heti maanantaiaamuna uudestaan.

– Katoamispaikan lähettyviltä etsitään. Siinä on Temmesjoki lähelle, sinne suuntaan etsinnät kohdistuvat. Ensimmäinen koirapartio on paikalla ja saadaan etsintöihin avuksi koirapartioita ympäri Pohjois-Pohjanmaata. Rajavartiolaitos on mukana ja myös jonkinnäköisellä ilma-aluksella, kopterilla tai lentokoneella, häntä etsitään, Männikkö sanoo.

Männikön mukaan poliisi ei ole vielä laajentanut kadonneen etsintöjä vesistöön.

Lue myös:

    Uusimmat