Poliisi hinautti Pyhtään murhaepäillyn pihasta kaksi autoa paloaseman halliin – poliisikoira avusti tutkinnassa

Poliisi hinautti tänään Pyhtään murhaepäillyn miehen kotipihaan pysäköidyt autot tutkittaviksi. Poliisi on suorittanut autoihin tänään tutkintaa Kotkassa sijaitsevalla paloasemalla.

MTV Uutisten tietojen mukaan Kaakkois-Suomen poliisi hinautti autot teksnistä tutkintaa varten paloaseman tiloihin noin kello yhden aikaan maanantaina iltapäivällä.

Poliisi on käyttänyt ajoneuvojen tutkimisessa apunaan poliisikoiraa. Paikalla on ollut muutama poliisipartio ja poliisin teknisen tutkinnan väkeä.

MTV Uutisten tietojen mukaan Kotkansaaren paloaseman hallissa on ollut Audi- ja Ford -merkkiset autot.

Epäilty 45-vuotias mies

Itä-Uudenmaan käräjäoikeus vangitsi tänään 45-vuotiaan miehen epäiltynä nelikymppisen miehen murhasta. Henkirikoksen epäillään tapahtuneen viime viikon keskiviikon ja torstain välisenä aikana.

Poliisi tiedotti maanantaina, että on torstaista alkaen suorittanut tapahtumapaikalla laajasti rikosteknistä tutkintaa sekä puhuttanut ja kuulustellut niin epäiltyjä kuin todistajia.

–Vaikka tänään yksi henkirikoksesta epäilty on vangittu, meillä on muitakin avoimia tutkintalinjoja, joita seuraamme, kertoo tutkinnanjohtaja, rikoskomisario Iida Rokka Kaakkois-Suomen poliisin tiedotteessa.

– Esitutkinta on edennyt hyvin, mutta on vielä asioita, jotka meidän tulee varmistaa. Näihin asioihin saamme lisäselvyyttä tämän viikon aikana.

Lue myös:

    Uusimmat