Mainos

Poliisi epäilee tulitikkuleikkien ryöstäytyneen – autiotalo roihusi maan tasalle Kotkassa

Kotkan Hallan satama-alueen tuntumassa on eilen roihunnut tulipalo. Palo sai alkunsa 300-neliöisestä puurakenteisesta autiotalosta ja levisi maastopaloksi. Kaakkois-Suomen poliisilaitos kertoo Kymen Sanomille, että epäillyt ovat lapsia, joiden tulitikkuleikit ryöstäytyivät käsistä.

Hallan satama-alueella Kotkassa roihunnut tulipalo on monien useiden jälkisammutusten jälkeen saatu kuriin. Eilen alkanutta paloa jälkisammutettiin vielä tänään ja pelastuslaitos jäähdytteli kuumia raunioita.

Palo sai alkunsa 300-neliöisestä autiotalosta, joka lopulta paloi maan tasalle. Sieltä palo levisi maastoon. Pelastuslaitoksen mukaan noin hehtaarin kokoisella alueella havaittiin palopesäkkeitä.

Pelastuslaitoksen mukaan lähettyvillä ei ollut asutusta, joten palosta ei aiheutunut vaaraa sivullisille.

Varomaton tulenkäyttö voi olla syttymissyy

Kymen Sanomien mukaan poliisi epäilee palon saaneen alkunsa kolmen alaikäisen nuoren tulitikkuleikeistä. Epäiltyjä tekijöitä on tarkoitus kuulustella vielä keskiviikon aikana tapahtumien tarkemmaksi selvittämiseksi.

– Epäilemme, että palo on tahallaan sytytetty, ja että mahdollisesti kysymys on lapsista, Rikoskomisario Kai Virtanen Kaakkois-Suomen poliisilaitokselta kommentoi Kymen Sanomille. 

Poliisi myös kartoittaa aineellisten vahinkojen määrää.

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.